Mimar adayları mutfak tasarım projesi için yarışıyor

Siemens Ev Aletleri, üniversite öğrencilerine yönelik Hayalindeki Mutfağı Tasarla proje yarışması düzenliyor. Home Art dergisi iş birliği ile gerçekleştirilen yarışma kapsamında öğrenciler; Siemens Ev Aletleri’nin ankastre, solo ve ev aletlerini uzaktan kontrol etmeye imkan sağlayan Home Connect teknolojisine sahip ürünleriyle hazırladıkları modern yaşama ve değişen yaşam tarzına ilham verecek tasarımlarını ve senaryolarını paylaşacaklar.

Üniversitelerin, mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerin kabul edileceği yarışmaya başvurular, 15 Mart tarihine kadar yapılacak. Sonuçları 15 -30 Nisan arasında açıklanacak yarışmanın jüri üyeleri arasında Serter Karataban, Emre Özgüder, Emre Evrenos, Hakan Kütahya, Özlem Yalım, Eda Tahmaz, Jale Kulin gibi önemli mimarların yanı sıra BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter, Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ekin Sarfati, BSH Marka Pazarlama PR ve Event Müdürü Demet Kaptanoğlu ve Home Art Dergisi Yayın Yönetmeni Yasemin Savcı yer alıyor. Mayıs ayında gerçekleştirilecek ödül töreni ile kazananların açıklanacağı yarışmada birinciye Siemens EQ.9 connect, ikinciye Siemens EQ.9, üçüncüye de Siemens EQ.6 Plus Full Otomatik Espresso ve Kahve Makinesi verilecek.

Siemens Ev Aletleri, yarışma ile kullanıcıların hayat kalitelerini arttıracak, farklı deneyimlerle ilgilenmelerine fırsat yaratacak bu teknoloji ve tasarımların öğrencilerin gözünden yorumlanması sağlayarak, geleceğin yaşamına ilham verecek bir platform oluşturmayı hedefliyor. Detaylı bilgiye siemens-home.bsh-homeartiletasarla.com adresinden ulaşılabiliyor.

Deniz KARATAS

Son Haberler